ΥΛΙΚΑ
400 γρ. Αλεύρι ολικής άλεσης από δίκοκκο σιτάρι
20 γρ. (1 φακελάκι) μπέικιν
100 γρ. Νερό χλιαρό
80 γρ. Ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο
1 κγ. Ζάχαρη
1 κγ. Αλάτι
200 γρ Σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Βάζουμε το νερό και το λάδι σε μπολ, ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά
2. Εάν χρειασθεί προσθέτουμε περισσότερο αλεύρι. Η ζύμη δεν πρέπει να κολλά στα χέρια
3. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το σουσάμι
4. Πλάθουμε τα κριτσίνια τα βουτάμε σε ένα μπολ με νερό και στην συνεχεία στο μπολ που έχουμε αναμείξει το σουσάμι
5. Τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα
6. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα απολαμβάνουμε