ΕΤΑΙΡΙΑ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. υπό τον διακριτικό τίτλο «ΓΕΒ», εταιρία του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, διαθέτει πολύπλευρη εμπορική δράση στους τομείς:

Φυσικών προϊόντων διατροφής και ευεξίας
Επισκευής και συντήρησης οχημάτων
Ενέργειας, με έμφαση στις εφαρμογές ανανεώσιμων πηγών

Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ διατηρώντας την δυναμική του πορεία πρωτοπορεί και εισέρχεται δυναμικά στον τομέα των σύγχρονων μορφών ενέργειας μέσω της εταιρείας ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ με έδρα την Θεσσαλονίκη και διακριτικό τίτλο ΓΕΒ η οποία και δραστηριοποιείται από πολλών ετών επαγγελματικά με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) σε συνδυασμό με διάφορα προγράμματα χρηματοδότησης που παρέχουν οι μητρικές ασφαλιστικές εταιρείες.  Μέσω του μεγάλου δικτύου των 110 υποκαταστημάτων του Ομίλου σε κάθε πόλη της Ελλάδας μπορεί να εξυπηρετήσει και να πληροφορήσει τον κάθε ενδιαφερόμενο για όλα τα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας προτείνοντας λύσεις με γνώμονα το συμφέρον και την οικονομική δυνατότητα του κάθε ενδιαφερόμενου.  Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι δραστηριότητές της στο θέμα των φωτοβολταικών συστημάτων (διασυνδεδεμένων ή αυτόνομων) όπως και στο θέμα του νέου νομοθετημένου προγράμματος Net-metering (συμψηφισμός παραγωγής με κατανάλωση) κυριαρχούν στις προτεραιότητες της εταιρείας. Λάβαμε σοβαρά υπόψη τις οικονομικές δυσχέρειες και εφαρμόζουμε την λύση της χρηματοδότησης μέσω προγραμμάτων της εταιρείας ώστε η οικονομική ωφέλεια να μπορεί να μεγιστοποιηθεί και να χρησιμοποιηθεί από τον κάθε ιδιοκτήτη ή χρήστη χώρου. Ειδικά με το σύστημα Net-metering χωρίς ρίσκο ή εξάρτηση από το κράτος, ο καθένας μπορεί να εκμεταλλευτεί την ηλιακή ενέργεια με μέγιστο όφελος έως και 100% στον λογαριασμό του ρεύματός του για τα προσεχή 25 έτη.  Επιπρόσθετα και μέσω της ριζικής ενεργειακής αναβάθμισης της εταιρείας, σύγχρονοι και υπερ-αποδοτικοί λαμπτήρες τύπου LED μπορούν να διατεθούν στους πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας σε υπέρ-ανταγωνιστική τιμή ικανοποιώντας πάγια αιτήματα ενεργειακής υποβοήθησής τους. Και εδώ σε μεγάλους αριθμούς αντικατάστασης λαμπτήρων υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης με πληρωμή των δόσεων από το οικονομικό όφελος μέχρι 50% επί της αξίας του ρεύματος φωτισμού.  Τέλος η νέα συνεργασία μας με Εναλλακτικό πάροχο Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, έχει σαν αποτέλεσμα Σοβαρό Οικονομικό Όφελος για κάθε καταναλωτή που είναι συνδεδεμένος με άλλον πάροχο, όπως για παράδειγμα από συνήθεια ή Άγνοια των εξελίξεων είναι η Δ.Ε.Η. Μπορούμε χωρίς κόστος, χωρίς κίνδυνο ή γραφειοκρατία να έχουμε έως 25% έκπτωση με μηδενικό πάγιο στο Επαγγελματικό Ρεύμα ή έως 30% έκπτωση στο οικιακό ρεύμα ή έως 30% στο Φυσικό Αέριο μέσα από το Δίκτυο Πωλήσεων του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.  Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για περαιτέρω πληροφορίες και ασφαλώς ενέργειες που σας ενδιαφέρουν και σας εξοικονομούν χρήματα.

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1995 με σκοπό την παροχή Τεχνικών Υπηρεσιών στο κοινό, ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς Υπηρεσιών και Εμπορίου.

Η Έδρα μας βρίσκεται στη Δυτική Θεσσαλονίκη στο Κτίριο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», σε στεγασμένο χώρο 12.000τμ. και δραστηριοποιούμαστε στους τομείς της ενέργειας, των τροφίμων και της παροχής υπηρεσιών επισκευής οχημάτων.

Παρέχουμε λύσεις και υπηρεσίες που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Είμαστε αφοσιωμένοι στην ποιότητα, την καινοτομία και την αειφορία, παρέχοντας υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής μας.

Με βάση αυτή τη φιλοσοφία, συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε την εταιρία μας, να επεκτείνουμε το φάσμα των υπηρεσιών μας και να εξυπηρετούμε την κοινότητα με πάθος και αφοσίωση.