ΕΤΑΙΡΙΑ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. υπό τον διακριτικό τίτλο «ΓΕΒ», εταιρία του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, διαθέτει πολύπλευρη εμπορική δράση στους τομείς:

Φυσικών προϊόντων διατροφής και ευεξίας
Επισκευής και συντήρησης οχημάτων
Ενέργειας, με έμφαση στις εφαρμογές ανανεώσιμων πηγών

Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ διατηρώντας την δυναμική του πορεία πρωτοπορεί και εισέρχεται δυναμικά στον τομέα των σύγχρονων μορφών ενέργειας μέσω της εταιρείας ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ με έδρα την Θεσσαλονίκη και διακριτικό τίτλο ΓΕΒ η οποία και δραστηριοποιείται από πολλών ετών επαγγελματικά με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) σε συνδυασμό με διάφορα προγράμματα χρηματοδότησης που παρέχουν οι μητρικές ασφαλιστικές εταιρείες.  Μέσω του μεγάλου δικτύου των 110 υποκαταστημάτων του Ομίλου σε κάθε πόλη της Ελλάδας μπορεί να εξυπηρετήσει και να πληροφορήσει τον κάθε ενδιαφερόμενο για όλα τα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας προτείνοντας λύσεις με γνώμονα το συμφέρον και την οικονομική δυνατότητα του κάθε ενδιαφερόμενου.  Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι δραστηριότητές της στο θέμα των φωτοβολταικών συστημάτων (διασυνδεδεμένων ή αυτόνομων) όπως και στο θέμα του νέου νομοθετημένου προγράμματος Net-metering (συμψηφισμός παραγωγής με κατανάλωση) κυριαρχούν στις προτεραιότητες της εταιρείας. Λάβαμε σοβαρά υπόψη τις οικονομικές δυσχέρειες και εφαρμόζουμε την λύση της χρηματοδότησης μέσω προγραμμάτων της εταιρείας ώστε η οικονομική ωφέλεια να μπορεί να μεγιστοποιηθεί και να χρησιμοποιηθεί από τον κάθε ιδιοκτήτη ή χρήστη χώρου. Ειδικά με το σύστημα Net-metering χωρίς ρίσκο ή εξάρτηση από το κράτος, ο καθένας μπορεί να εκμεταλλευτεί την ηλιακή ενέργεια με μέγιστο όφελος έως και 100% στον λογαριασμό του ρεύματός του για τα προσεχή 25 έτη.  Επιπρόσθετα και μέσω της ριζικής ενεργειακής αναβάθμισης της εταιρείας, σύγχρονοι και υπερ-αποδοτικοί λαμπτήρες τύπου LED μπορούν να διατεθούν στους πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας σε υπέρ-ανταγωνιστική τιμή ικανοποιώντας πάγια αιτήματα ενεργειακής υποβοήθησής τους. Και εδώ σε μεγάλους αριθμούς αντικατάστασης λαμπτήρων υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης με πληρωμή των δόσεων από το οικονομικό όφελος μέχρι 50% επί της αξίας του ρεύματος φωτισμού.  Τέλος η νέα συνεργασία μας με Εναλλακτικό πάροχο Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, έχει σαν αποτέλεσμα Σοβαρό Οικονομικό Όφελος για κάθε καταναλωτή που είναι συνδεδεμένος με άλλον πάροχο, όπως για παράδειγμα από συνήθεια ή Άγνοια των εξελίξεων είναι η Δ.Ε.Η. Μπορούμε χωρίς κόστος, χωρίς κίνδυνο ή γραφειοκρατία να έχουμε έως 25% έκπτωση με μηδενικό πάγιο στο Επαγγελματικό Ρεύμα ή έως 30% έκπτωση στο οικιακό ρεύμα ή έως 30% στο Φυσικό Αέριο μέσα από το Δίκτυο Πωλήσεων του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.  Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για περαιτέρω πληροφορίες και ασφαλώς ενέργειες που σας ενδιαφέρουν και σας εξοικονομούν χρήματα.


Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για επισκευή και σέρβις όλων των ειδών οχημάτων. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό, υψηλής ποιότητας εξοπλισμό, διαγνωστικά μηχανήματα από κορυφαίους κατασκευαστές, και πλούσια εμπειρία για να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη.

Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει τόσο ασφαλισμένους του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ όσο και τρίτους πελάτες που επιζητούν υπηρεσίες από έναν αξιόπιστο Όμιλο Παροχής Κάθετων Υπηρεσιών. 

Στα πολυσυνεργεία μας υποσχόμαστε εγγυημένη εργασία σε ανταγωνιστικές τιμές και εξειδικευμένο προσωπικό που παρέχει άρτια εξυπηρέτηση.

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών επισκευής, από ζημιές ατυχημάτων, καλίμπρα, αλλαγή παρμπρίζ, μηχανικές εργασίες, μέχρι και διαγνώσεις, τεχνικούς ελέγχους και αλλαγές ελαστικών.

 

Χρήσιμες πληροφορίες:

- Διαθέτουμε αυτοκίνητα αντικατάστασης στις μεγάλες και χρονοβόρες επισκευές

- Πραγματοποιούμε τεχνικούς ελέγχους πριν τον έλεγχο του Κ.Τ.Ε.Ο.

- Προσφέρουμε προνομιακές τιμές εργασιών στο πελατολόγιο μας

- Προσφέρουμε εγγύηση εργασιών και ανταλλακτικών

- Διαθέτουμε άρτια καταρτισμένο προσωπικό

- Χρησιμοποιούμε χρώματα και υλικά βαφής αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες

- Προσφέρουμε τη δυνατότητα αποστολής ανταλλακτικών ανά την επικράτεια

Σημεία εξυπηρέτησης