ΕΤΑΙΡΙΑ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. υπό τον διακριτικό τίτλο «ΓΕΒ», εταιρία του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, διαθέτει πολύπλευρη εμπορική δράση στους τομείς:

Φυσικών προϊόντων διατροφής και ευεξίας
Επισκευής και συντήρησης οχημάτων
Ενέργειας, με έμφαση στις εφαρμογές ανανεώσιμων πηγών

Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ διατηρώντας την δυναμική του πορεία πρωτοπορεί και εισέρχεται δυναμικά στον τομέα των σύγχρονων μορφών ενέργειας μέσω της εταιρείας ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ με έδρα την Θεσσαλονίκη και διακριτικό τίτλο ΓΕΒ η οποία και δραστηριοποιείται από πολλών ετών επαγγελματικά με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) σε συνδυασμό με διάφορα προγράμματα χρηματοδότησης που παρέχουν οι μητρικές ασφαλιστικές εταιρείες.  Μέσω του μεγάλου δικτύου των 110 υποκαταστημάτων του Ομίλου σε κάθε πόλη της Ελλάδας μπορεί να εξυπηρετήσει και να πληροφορήσει τον κάθε ενδιαφερόμενο για όλα τα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας προτείνοντας λύσεις με γνώμονα το συμφέρον και την οικονομική δυνατότητα του κάθε ενδιαφερόμενου.  Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι δραστηριότητές της στο θέμα των φωτοβολταικών συστημάτων (διασυνδεδεμένων ή αυτόνομων) όπως και στο θέμα του νέου νομοθετημένου προγράμματος Net-metering (συμψηφισμός παραγωγής με κατανάλωση) κυριαρχούν στις προτεραιότητες της εταιρείας. Λάβαμε σοβαρά υπόψη τις οικονομικές δυσχέρειες και εφαρμόζουμε την λύση της χρηματοδότησης μέσω προγραμμάτων της εταιρείας ώστε η οικονομική ωφέλεια να μπορεί να μεγιστοποιηθεί και να χρησιμοποιηθεί από τον κάθε ιδιοκτήτη ή χρήστη χώρου. Ειδικά με το σύστημα Net-metering χωρίς ρίσκο ή εξάρτηση από το κράτος, ο καθένας μπορεί να εκμεταλλευτεί την ηλιακή ενέργεια με μέγιστο όφελος έως και 100% στον λογαριασμό του ρεύματός του για τα προσεχή 25 έτη.  Επιπρόσθετα και μέσω της ριζικής ενεργειακής αναβάθμισης της εταιρείας, σύγχρονοι και υπερ-αποδοτικοί λαμπτήρες τύπου LED μπορούν να διατεθούν στους πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας σε υπέρ-ανταγωνιστική τιμή ικανοποιώντας πάγια αιτήματα ενεργειακής υποβοήθησής τους. Και εδώ σε μεγάλους αριθμούς αντικατάστασης λαμπτήρων υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης με πληρωμή των δόσεων από το οικονομικό όφελος μέχρι 50% επί της αξίας του ρεύματος φωτισμού.  Τέλος η νέα συνεργασία μας με Εναλλακτικό πάροχο Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, έχει σαν αποτέλεσμα Σοβαρό Οικονομικό Όφελος για κάθε καταναλωτή που είναι συνδεδεμένος με άλλον πάροχο, όπως για παράδειγμα από συνήθεια ή Άγνοια των εξελίξεων είναι η Δ.Ε.Η. Μπορούμε χωρίς κόστος, χωρίς κίνδυνο ή γραφειοκρατία να έχουμε έως 25% έκπτωση με μηδενικό πάγιο στο Επαγγελματικό Ρεύμα ή έως 30% έκπτωση στο οικιακό ρεύμα ή έως 30% στο Φυσικό Αέριο μέσα από το Δίκτυο Πωλήσεων του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.  Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για περαιτέρω πληροφορίες και ασφαλώς ενέργειες που σας ενδιαφέρουν και σας εξοικονομούν χρήματα.

Στην ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Εμποροτεχνική Α.Ε. αναζητούμε τρόπους για να συμβάλουμε στην αειφόρο ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος. Έχουμε επενδύσει σημαντικά στη χρήση ηλεκτροκίνητων οχημάτων, με στόχο τη μείωση της εξάρτησης από τα παραδοσιακά καύσιμα και τη μείωση των λειτουργικών δαπανών.

Στις κτιριακές μας εγκαταστάσεις στην ανατολική Θεσσαλονίκη λειτουργούν δύο ταχυφορτιστές αυτοκινήτων για δημόσια χρήση και 24 θέσεις απλής φόρτισης ιδιωτικής χρήσης για αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλά και υβριδικά.

Επιπλέον, έχουμε εγκαταστήσει φωτοβολταϊκά συστήματα στις στέγες ιδιόκτητων κτιρίων μας σε όλη την Ελλάδα, μειώνοντας σημαντικά την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, ενισχύοντας την αυτονομία μας και συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Κατασκευάσαμε δύο φωτοβολταϊκούς σταθμούς ισχύος 500kW έκαστος, στους Σοφάδες Καρδίτσας, ενώ το 2023 λειτούργησε μονάδα συμπαραγωγής βιοαερίου ισχύος 500kW στην ίδια περιοχή.

Σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας, κατασκευάσαμε σε ερευνητικό στάδιο αυτόνομες μονάδες παραγωγής ρεύματος από μικρές ανεμογεννήτριες, υδρογεννήτριες και φωτοβολταϊκά, με δωρεάν παροχή αυτόνομης ενέργειας, όπως και άλλα καινοτόμα και πρωτότυπα συστήματα αξιοποιήσεως του Ήλιου(Αερόθερμα θέρμανσης και μαγειρέματος) που τα εκθέτουμε προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου στο Κέντρο Καινοτομίας στην ορεινή Βλάστη Δυτικής Μακεδονίας.

Για τους σοβαρούς λόγους αυτούς λειτουργεί στην Εταιρία μας χωριστό Τμήμα Ενέργειας και ικανό να εξυπηρετήσει Πανελληνίως κάθε ανάγκη και επιθυμία όσων επιδιώκουν μείωση και μέχρι μηδενισμού των ενεργειακών τους δαπανών αλλά και να γίνουν πωλητές Ενέργειας αυτοπαραγωγής τους. Εμείς και είμαστε αυτοπαραγωγοί και πωλούμε Ενέργεια! Γιατί όχι και εσείς;

Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην ενεργειακή αυτάρκεια και τη βιωσιμότητα, καθώς προσαρμόζουμε τις δραστηριότητές μας στις ανάγκες της εποχής μας.